Як скласти меню на корпоратив, обрати закуски, замовити кейтеринг

Корпоратив та меню для нього давно перестали бути чимось простим і буденним. Учасникам торжества недостатньо смачно поїсти і насолодитися багатим смаком напоїв. Їм цікаві оригінальні рішення, тематичний склад страв, постійна прив'язка до теми за сценарієм свята. Меню для корпоративу на роботі стає іміджевим елементом, інтерактивом, приводом для приємного здивування гостей.

Як правильно скласти святкове меню для корпоративу та чітко потрапити в усі перераховані цілі? Відповідь має залежати від 4 умов.

  1. Склад гостей. Грамотний організатор обов'язково уточнить вік присутніх співробітників, проведе опитування на предмет табу і алергічних реакцій, смаків і уподобань.
  2. Тип кейтеринга – формат заходу. Їжа на корпоратив може перетворитись у вишукано-витончену форму в рамках гала-вечері або просте виконання, якщо це пікнік.
  3. Час проведення свята теж впливає. Меню святкового корпоративу на роботі, наприклад, навесні варто присвятити рибним делікатесам. Спочатку літа зріють міні-овочі, з яких можна зробити самі незвичайні салати. Тепла пора року відмінно підходить для формату барбекю.
  4. Які завдання та цілі заходу? Якщо це тимбілдинг, то готові страви можна скасувати, а натомість присвятивши команду майстер-класу , самостійного приготувати страви. Закуски для такого корпоративу допоможуть гостям «пережити» час очікування власних шедеврів.
повернутися до новин